Zavolajte nám +86-19858305627
Napíšte nám sales@maple-machinery.com

Kontrola chemického zloženia.

2022-03-11

Kontrola chemického zloženia

Chemické zloženie je základným dôvodom, ktorý ovplyvňuje mechanické vlastnosti kovových odliatkov. Preto je vo výrobnom procese investičného liatia kritickým krokom kontrola chemického zloženia.

 

V Maple sa chemické zloženie materiálov na investičné odlievanie analyzuje pomocou OES, ktorý dokáže analyzovať každý kovový prvok v chemickom zložení. Za normálnych okolností najskôr otestujeme štandardný blok, aby sme potvrdili, že v spektrometri nie je žiadna odchýlka, a potom otestujeme chemické zloženie bloku vzorky.


Ak je výsledok v požadovanom rozsahu, chemické zloženie odliatkov je kvalifikované. V zlievarni Maple je pri výrobe potrebná viac ako trojnásobná spektrálna analýza. Prvýkrát je analyzovať chemické zloženie surovín, druhýkrát je analyzovať chemické zloženie v peci počas odlievania a tretíkrát je analyzovať chemické zloženie častí alebo blokov vzoriek spolu s pecou po produkte. je dokončená.


Okrem toho z každej pece odoberieme vzorový blok a ponecháme ho v laboratóriu dlhšie ako jeden rok. Ak má zákazník počas aplikácie problémy s kvalitou, môžeme v tom čase znova prekontrolovať záznam o odlievaní dielov.

 

Pre každú šaržu produktov spoločnosť Maple poskytne nasledujúcu správu o teste chemického zloženia s tepelným číslom. Ich testovacie bloky pece sú v skutočnosti uložené v laboratóriu a môžeme ich kedykoľvek vybrať na opätovné testovanie. Zákazníci môžu tiež získať hodnotu každej chemickej zložky zo správy.

 

Naše správy budú trvalo uložené v cloude, čím sa zabezpečí sledovateľnosť kvality produktov.

Okrem testovania chemického zloženia poskytujeme aj testovanie mechanických vlastností, testovanie NDT, tlakové testovanie atď


Ďalšie:NIE
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy